Træning

Træning sker tirsdag og søndage, og der er startsted fra P-pladsen ved Superbrugsen Søndersø.

Tirsdag køres på forudbestemte ruter.

Og meget vigtigt:

Vi er et team  og har respekt for hinandens niveauer – Vi kører ud sammen og vi kommer hjem sammen.  Derfor forventer vi ikke at alle trækker lige meget. – Vi bidrage hver især ud fra ens egen form og styrke niveau – Derved kommer vi hjem med en god oplevelse og som et  stærkt team.  – Det er ikke ensbetydende med at vi ikke er trætte når vi kommer hjem, – vi er bare alle lige trætte uanset form. 

Og fordi man ikke deltager i byskilt eller bakke spurter – så er det ikke ensbetydende med at man ikke er deltagende – men  nærmere fordi man forholder sig til ens eget niveau og ønsker at komme helt hjem. – De ivrige venter altid efterfølgende, således vi får samlet gruppen.   

Efter træningen gøres der holdt ved Aldi i Søndersø, hvor man lige diskutere dagens tur/træning, og er der noget bliver det rettet til næste tur.

Det er obligatorisk at anvende hjelm i cykelklubben. Cykelsko med klamper til fastgørelse i pedalerne er en god investering p.g.a. de hårde såler i skoene. Cykelbukser med siddeindlæg er en nødvendighed, og en cykeltrøje (som medlem af NCM kan du købe cykletøj til fordelagtige priser se mere under medlemsfordele) er god til at transportere sveden væk fra kroppen.

Startsted

Superbrugsen Søndersø

Tidspunkt

Tirsdag kl. 18.00

Søndag: kl. 09:30

Ny cykel:

Nyanskaffelsesprisen for en motionscykel er fra 5.000 og op. – der er næsten ingen grænser.

Men hvis du står og skal køb en ny cykel og ønsker at begynde i vores cykelklub, så kontakt os. Vi vil så hjælpe dig hvis du ønsker det, ud fra dine ønsker, behov og økonomiske muligheder. Vi kører på mange forskellige mærker i klubben, og derfor er det sikkert en som har viden og erfaring med mærket, således man undgår fejlkøb og ikke bliver en af dem der efterfølgende sælger fejlkøb på DBA.

Brugt cykel:

Man kan være heldig og finde en brugt cykel på DBA til væsentlig under ny pris, hvis du står med disse tanker, så kontakt os.- Vi vil vejlede dig, således du gør et godt køb, – vi tager ikke ansvaret, men vejleder i forhold til vores mange års erfaring. – Du kan også være heldig at en af medlemmerne står og har køb ny og gerne vil sælge den gamle.

Cykeltøj:

Du kan i vores klub købe kvalitets cykeltøj til en meget fornuftigt pris. Hvis du ønsker det så vejleder vi også gerne inden for dette punkt.

Cykel Coach:

Hvis du ønsker en vejleder når du starte op, så har vi også denne mulighed. Målet er at få dig godt i gang med denne fantastiske sport, og at du får en god oplevelse i opstarten.  Du bliver guidet i sikkerhed, kørsel i gruppe, det rigtige gear og meget andet. Denne coachen har også til opgave at får dig med hjem, det vil sige, at vedkommende informere resten af gruppen, om 1 eller 2 ned, hvis det går for stærkt.

 

Klubben har en klubcykel, som man kan låne i en kortere periode efter nærmere betingelser. Kontakt formanden. Derved har interesserede cykelmotionister mulighed for at afprøve om sporten er noget for en.